CHICKEN CASSEROLE
Low-Càrb Cràck Chicken Casserole - seriously delicious! You'll never miss the càrbs! Chicken, cheddàr, bàcon, rànch, eggs, heàvy creàm. Càn màke in àdvànce ànd freeze for à quick meàl làter. Everyone LOVES
INGREDIENTS:
- 2 cups cooked chopped chicken
- 1 cup shredded cheddàr cheese
- 4 làrge eggs
- 1/2 pound bàcon, cooked ànd chopped
- 1/2 cup heàvy creàm
- 1/2 cup prepàred Rànch dressing
INSTRUCTIONS:
- First Preheàt oven to 350ºF. Lightly sprày àn 8x8-inch or 11x7-inch pàn with cooking sprày.
- Spreàd cooked chicken ànd cooked bàcon in bottom of prepàred pàn. Top with shredded cheese.
- Whisk together eggs, heàvy creàm ànd rànch dressing. Pour on top of chicken mixture.
- Bàke, uncovered, for 30 to 35 minutes.
Jump To Recipe >> www.plainchicken.com
0 Response to "LOW-CARB CRACK CHICKEN CASSEROLE"
Post a Comment