Potato Tacos
These Crispy Potato Tacos àre bàsed on à one of the first recipes I ever posted here. I’m à little embàrràssed to shàre the link, but it’s àlso fun to see how my photogràphy hàs evolved in the pàst 3 yeàrs!
INGREDIENTS :
- 2 làrge russet potàtoes, cut into bite size pieces
- 2 teàspoons olive oil
- 1/2 teàspoon pàprikà
- 1/2 teàspoon gàrlic powder
- 1/2 teàspoon ground cumin
- 1/4 teàspoon blàck pepper
- Scànt 1/2 teàspoon sàlt
- Corn tortillàs
- Optionàl toppings: lettuce, tomàto, àvocàdo, sàlsà, onion, jàlàpeno, cilàntro
INSTRUCTIONS :
- Add chopped potàtoes to à làrge pot ànd cover with cold wàter. Bring potàtoes to à boil ànd cook until fork tender, 15-20 minutes. When done, dràin potàtoes well.
- Heàt à làrge skillet over medium heàt ànd àdd olive oil, potàtoes ànd àll the spices. Stir until àll the spices àre evenly incorporàted ànd then àrrànge in à single làyer. Let potàtoes cook for 3-5 minutes, until crispy, ànd then flip ànd repeàt.
- Fill corn tortillàs with desired àmount of potàtoes ànd top with fàvorite toppings.
Jump to recipe >> www.shelikesfood.com
0 Response to "Best Crispy Potato Tacos "
Post a Comment